teď a tady

kup si kousek duše - fler offline 3. březen 2017
Na blyštivé šperky a kabelky věhlasných značek mě nikdy neužilo, ale poctivá ruční práce okořeněná špetkou duše výrobce, ta mé srdce roztloukla vždycky. A tak jsem svatební střevíčky protancovala v sukni od Akari, snubní prstýnky nám ukovalo KREDUM CZ, chleba balíme do pytlíčku od SEW4HOME, fotky nejveselejších okamžiků nám na lednici střeží magnety od le_tro, a největší parádu v našem obýváku dělá zamilovaná bublina od pointy...

Tvorba v naší krásné zemi je od hlavy až k patě ozdobena fantazií, kreativitou a bezednou lidskou zručností. Mně se za tu dobu, co v těchto vodách proplouvám, poštěstilo potkat neskutečně inspirativní bytosti. Dělají svýma šikovnýma rukama svět hezčím, a tvoří věci, které v žádném případě nejsou věcmi obyčejnými. Promlouvají totiž bez toho, aniž bychom museli klást otázky. Samy si hledají cestu k naší duši, aby nám mohly ukázat kousek Té své.

Získávají si nás svou jedinečností a neotřelou tváří.

Mě a mého muže si jich takto získalo již mnoho. Promlouvají u nás doma, v domovech našich rodin i přátel, kam jsme je vyslali třeba darem. Tetelíme se z nich a nasloucháme jim tuze rádi. Všechen ten šepot totiž dělá náš domov domovem.

Zatoužíte-li si domů či na sebe také pořídit špetku toho štěbetání, vyrazte tento víkend na FLER OFFLINE 2017 v Praze. Otevřete dveře do překrásného světa, a vsadím nejoblíbenější čokoládu, že Vaše srdce zaplesá.

Mezi vystavovateli najdete i moje srdeční záležitosti:

*SEW4HOME,
*UNLIMITED DESIGN,
*sarkas,
*papeerek,
*mima-paint,
*L.enka,
*Jou Jou,
*Břichopas toys,
*4Radost.

Je mi hezky už jen z toho, že Vám tady o nich píšu... :)
A tak si to užijte!
I za mě.

Krásný kreativní víkend všem.

K.

foto:
fleroffline.cz
galerie
komentáře
Přidat komentář
více slov
Sním, bydlím, vařím, tvořím, myslím, miluji a žiji.
Vítejte v mém světě!
Teď a tady!
napiš
sleduj
teď a tady 2024